Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Доступ до служби в органах місцевого самоврядування буде виключно на основі заслуг — НАДС готує новий Закон

Реклама

За ініціативи НАДС відбулося засідання робочої групи щодо підготовки нової редакції Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування". Про це інформує Агентство.

"План законопроектної роботи Верховної Ради України, а також план пріоритетних дій Уряду на 2021 рік передбачають подання до Парламенту у вересні 2021 року урядового законопроекту "Про службу в органах місцевого самоврядування" в його новій редакції. Тож наша мета створити дієвий документ, який допоможе органам місцевого самоврядування у формуванні сильного та професійного апарату. Разом з тим, ми маємо забезпечити і відповідність одне одному Законів України "Про службу в органах місцевого самоврядування" та "Про державну службу". Перехід між цими двома службами має бути логічний і справедливий", - розповіла голова НАДС Наталія Алюшина.

"Цим законопроектом передбачається створення правових передумов для підвищення престижності служби в органах місцевого самоврядування та рівного доступу до неї, виключно на основі заслуг", - підсумувала голова Агентства.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини