Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для закладів фізичної культури та спорту нарешті визначили посадові оклади на 2021 рік

Реклама

Наказом Міністерства молоді та спорту України від 16 березня 2021 року № 805 внесено зміни до низки актів з питань оплати праці в бюджетних установах галузі. Керівникам бюджетних установ, закладів та організацій фізичної культури та спорту, молодіжних центрів доручено забезпечити диференціацію заробітної плати працівників, які отримують заробітну плату на рівні мінімальної, у межах фонду оплати праці, шляхом встановлення доплат, надбавок, премій з урахуванням складності, відповідальності та умов виконуваної роботи, кваліфікації працівника, результатів його роботи.

Зміни передбачають, що посадові оклади (ставки заробітної плати, тарифні ставки) з 01 січня 2021 року розраховуються виходячи з розміру посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду - 2670 гривень, з 01 грудня 2021 року - 2893 гривні.

Ця норма поширюється не лише на працівників бюджетних установ, закладів та організацій галузі фізичної культури і спорту, а й на працівників фізкультурно-спортивних товариств, управління "Укрспортзабезпечення", Національного антидопінгового центру, центрів фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", Національного комітету спорту інвалідів України, Спортивного комітету України, а також - на працівників молодіжних центрів.

Не витрачайте час на моніторинг законодавчих змін. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини