Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпродспоживслужба виявила недоліки у третини закладів відпочинку – які порушення найбільш поширені

Реклама

За участі спеціалістів Держпродспоживслужби в складі комісій обстежено 142 заклади оздоровлення та відпочинку. Порушення вимог санітарного законодавства встановлено майже у кожному третьому закладі (у 42-х закладах, або у 32% з усіх перевірених), інформує ДПСС.

Серед основних порушень, що були виявлені - невиконання пропозицій Держпродспоживслужби щодо зміцнення матеріально-технічної бази, порушення щодо водозабезпечення, неукомплектованість закладів медичним персоналом, відсутність умов для дотримання санітарно-протиепідемічного та дезінфекційних режимів.

Виконання пропозицій (планів-завдань), наданих Держпродспоживслужбою власникам оздоровчих закладів щодо створення відповідних умов для оздоровлення та відпочинку дітей, наразі складає 52% у закладах оздоровлення та 36% у закладах відпочинку.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. А дізнатися про дієві практики захисту від безпідставних претензій контролерів - у системі судових рішень VERDICTUM.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини