Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Х Національний Форум Бухгалтерів та Аудиторів “B-NEXT"

8 липня 2021, 13:30
481
0
Реклама

Рада Незалежних Бухгалтерів та Аудиторів проведе Х Національний Форум Бухгалтерів та Аудиторів “B-NEXT, який відбудеться 16 липня 2021 в ТПП України, м. Київ. Інформаційним партнером заходу виступає компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Темою ювілейного форуму є ЛІДЕРСТВО, адже головні бухгалтери, бухгалтери та аудитори у всьому цивілізованому світі зазвичай розглядаються як фінансові лідери, які безпосередньо впливають на стратегічний розвиток та зростання організацій, які вони обслуговують.

Традиційно на форумі не будуть говорити про податки та фінансову звітність. У центрі - ОСОБИСТІСТЬ бухгалтера. РНБА приділяє особливу увагу питанням саморозвитку й підвищення особистої ефективності фінансового лідера.

МЕТА ФОРУМУ:

• Показати бухгалтерам та аудиторам приклади успішного лідерства представників професії в Україні.

• Розказати, які саме лідерські навички відіграють ключову роль в побудові професійної кар'єри.

• Провести найкоротшим шляхом до зіркової кар'єри бухгалтера та аудитора.

На вас чекають виступи від 6 успішних спікерів, які розкриють тему ЛІДЕРСТВА з усіх сторін. А також, на завершення десятого ювілейного форуму бухгалтерів та аудиторів, ми запропонуємо вам долучитися до подіумної дискусії з найкращими бухгалтерами провідних компаній України. Вчитися треба в кращих!

Прийняти участь можливо як оффлайн, так і онлайн. Детальна програма та квитки за посиланням.

Участь у форумі стане найкращим подарунком для представників професії, адже саме 16 липня в Україні відзначають День Бухгалтера та Аудитора. Проведіть це свято в оточенні однодумців, адже на форумі буде на понад 300 бухгалтерів зі всієї України. Уявіть, що саме на цьому форумі ви зустрінете найкращу подругу або професійного наставника. Почуєте найважливішу пораду у своєму житті або зрозумієте, що час змін настав. В цьому світі немає місця випадковостям. Все, що вам треба зробити, - зареєструватися на форум. Яскраві та незабутні враження РНБА гарантує.

Цього року, у зв'язку з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів, організатори обмежують кількість учасників - лише 300 квитків будуть у продажі!

Тож покваптесь!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини