Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ціни на електроенергію для населення та промисловості урівняють — керівник НКРЕКП

Реклама

Керівник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Валерій Тарасюк заявив, що вважає неминучим вирівнювання тарифів на електрику для промисловості та населення: "Обговорюються різні сценарії, але в нас немає іншого майбутнього, крім поступового вирівнювання тарифів для промисловості і населення. Це великий самообман, коли ми вважаємо, що людина, яка платить за електроенергію менше, дійсно отримує від цього якусь користь".

Посадовець зазначив, що прийнятним варіантом для регулятора є приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня для всіх споживачів та одночасна адресна допомоги споживачам, які цього дійсно потребують.

"Я не можу оприлюднити всі варіанти підвищення цін. Який варіант буде прийнятий і чи буде прийнятий з 1 серпня, ми сказати не можемо, тому що це політичне рішення Кабміну. Думаю, чекати залишилося зовсім небагато", - заявив очільник НКРЕКП.

Де бухгалтеру швидко знаходити відповіді на робочі питання? У системі LIGA360:Бухгалтер зібрано 1,4 тисячі алгоритмів дій та інструкцій. Придбайте систему прямо зараз та завжди майте роз'яснення експертів під рукою.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини