Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові тарифи на електроенергію будуть оголошені до Дня Незалежності – Офіс Президента

Реклама

За словами прес-секретаря Президента Сергія Никифорова, відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони, яке було ухвалене на виїзному засіданні в Краматорську минулого тижня, уряд і НКРЕКП опрацьовують питання щодо того, якою саме має бути система оплати за електроенергію.

"РНБО на це виділила певний час. Думаю, що до Дня Незалежності, можливо раніше, побачимо, хто й скільки має платити. Але ключове: різкого зростання тарифів ми не побачимо. Це те, на чому я хочу наголосити", - сказав він.

"Будь-які намагання гравців у цій царині розбалансувати енергетику отримають жорстку відповідь від держави. Енергетика в Україні має працювати стабільно й з урахуванням об'єктивних потреб зберігати тарифи на справедливому рівні", - резюмував прес-секретар Президента.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини