Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як заповнювати рядок 033 податкового розрахунку за відокремлений підрозділ без найменування

Реклама

ДПС знову доводиться пояснювати платникам особливості заповнення рядка 033 заголовної частини податкового розрахунку, який подають за неуповноважений сплачувати ПДФО відокремлений підрозділ.

У рядку 033 заголовної частини податкового розрахунку зазначають дані про відокремлений підрозділ юридичної особи (повне найменування відокремленого підрозділу), якщо такий розрахунок подає податковий агент за відокремлений підрозділ. Це передбачено в п. 1 розділу ІІІ Порядку № 4

При наявності у юридичної особи не уповноваженого сплачувати ПДФО відокремленого підрозділу, на якому працюють наймані працівники та за який вона стає на облік як платник податку за неосновним місцем обліку, така юридична особа заповнює окремий податковий розрахунок із зазначенням в рядку 033 його заголовної частини повного найменування відокремленого підрозділу, за який подають такий розрахунок та додаток 4 до розрахунку по цьому підрозділу.

Якщо ж юридична особа має неуповноважений сплачувати ПДФО відокремлений підрозділ, який не має найменування, то у рядку 033 заголовної частини розрахунку зазначають назву підприємства та тип об'єкта (магазин, кіоск, склад) за яким знаходиться відокремлений підрозділ та адреса його місцезнаходження.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 103.25 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua).

Актуальні форми звітів до держорганів, автоперевірка помилок та експертна аналітика, алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту -в LIGA360: Бухгалтер. Деталі за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини