Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яка специфіка звітування з ПДФО за філії — ДПС

Реклама

Яким чином заповнювати Розрахунок та додаток 4ДФ до Розрахунку за відокремлені підрозділи, не уповноважені нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) ПДФО?

На це податківці зауважують: у разі, якщо відокремлений підрозділ юридичної особи не уповноважений нараховувати, утримувати і сплачувати (перераховувати) податок до бюджету, податковий розрахунок за такий підрозділ подає юридична особа до контролюючого органу за основним місцем обліку.

Разом з тим, у разі наявності у юридичної особи неуповноваженого сплачувати податок на доходи фізичних осіб відокремленого підрозділу, в якому працюють наймані працівники та за який вона стає на облік як платник податку за неосновним місцем обліку, така юридична особа заповнює окремий Розрахунок із зазначенням в рядку "033" повного найменування відокремленого підрозділу, за який подається такий Розрахунок та додаток 4ДФ по цьому підрозділу.

Докладніше про зарплатну звітність читайте в матеріалі «Додаток 4ДФ до Податкового розрахунку: алгоритм заповнення» сучасного медіа для бухгалтерів «Інтербух» - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Джерело: роз'яснення ДПС із категорії 103.25 розділу "Запитання - відповіді з Бази знань" ЗІР (zir.tax.gov.ua)

Купуйте LIGA360 у серпні - отримуте місяць користування преміум-пакетами для двох ваших колег. На вибір надаються професійні рішення для юристів, бухгалтерів, HR, піарників, служби безпеки. Подробиці акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини