Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці тепер можуть переглянути статус опрацювання сканкопій трудових книжок

Реклама

Починаючи із 10.06.2021 року діє Закон № 1217, який дав старт обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.

Механізм подання відомостей про трудову діяльність працівника, ФОП, фізособи, яка забезпечує себе роботою самостійно, в електронній формі, визначений постановою Правління ПФУ від 12.03.2021 р. № 11-1, яка чинна із 23.07.2021 року.

В ГУ ПФУ у Вінницькій області повідомили страхувальникам, що на вебпорталі електронних послуг ПФУ відбулись оновлення.

Тепер результати по всіх надісланих зверненнях щодо оцифрування відомостей про трудову діяльність працівників доступні для перегляду в розділі "Відомості про трудові відносини".

Після того, як заповнили пошукові поля та натиснули кнопку "Пошук", можна побачити інформацію про передані копії документів як конкретного працівника, так і про всіх загалом. Треба звертати увагу на статус звернення, оскільки лише відмітка "Виконано" свідчить, що сканкопії опрацьовані ПФУ та дані про трудові відносини працівника актуалізовано.

Користуйтеся у роботі статтями:

- "Е-трудова книжка: що робити з новими записами в паперовій формі";

- "Перехід на електронні трудові книжки: як передати відомості до Пенсійного фонду".

Читайте більше в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини