Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін уточнив правила зарахування професійного навчання при оцінюванні діяльності державних службовців

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 26.08.2021 р. № 903 вирішив деякі питання проходження державної служби. Зокрема установив: державному службовцю, який обіймав посаду державної служби за контрактом на період дії карантину та призначений як переможець конкурсу на ту саму або іншу посаду державної служби, під час оцінювання результатів його службової діяльності у 2021 році будуть враховуватися результати професійного навчання, що успішно завершене у межах виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності (індивідуальної програми професійного розвитку), складеної під час його перебування на посаді державної служби за таким контрактом.

Також у Порядку здійснення дисциплінарного провадження передбачили, що засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби чи дисциплінарної комісії (діє стосовно державних службовців, які займають посади державної служби категорій "Б" і "В") є правоможним, якщо в ньому бере участь не менше половини її членів від загального складу. Раніше необхідна була присутність двох третин членів відповідної комісії

Як HR-фахівцю економити час? З системою LIGA360: HR-Менеджер всі відповіді для роботи знайдуться в 2 кліки. Персональна стрічка новин, експертні відповіді та трудове законодавство на єдиній платформі. Деталі за посиланням.

Тільки в серпні ЛІГА:ЗАКОН надає акційну пропозицію. Придбайте LIGA360 для однієї професійної ролі - отримуйте додатково місяць користування преміум-пакетом для юристів, бухгалтерів, HR, піарників чи служби безпеки на вибір. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини