Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінсоцполітики пропонує внести зміни до Порядку проведення індексації грошових доходів

Реклама

Мінсоцполітики оприлюднило проект постанови КМУ «Про внесення змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення». Йдеться про внесення змін до Порядку, які б врегулювали питання виплат працівникам резидентів Дія Сіті та виправили окремі термінологічні неточності в теперішньому тексті.

Не пропустіть жодної профільної новини, слідкуйте за гарячими темами у галузі, отримайте найширший діапазон експертних думок. Придбайте Liga360: Бухгалтер та тримайте руку на пульсі важливих змін.

ТТак, у Порядку хочуть закріпити, що підтримка купівельної спроможності винагород, компенсаційних та інших виплат, що сплачуються резидентами Дія Сіті працівникам та гіг-спеціалістам, забезпечується встановленою Законом України «Про стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні» вимогою до резидентів Дія Сіті щодо забезпечення визначеного таким законом розміру середньої місячної винагороди працівників та гіг-спеціалістів, а також періодичними переглядами розміру винагороди, що здійснюються резидентами Дія Сіті в межах їх компетенції.

Хочете щомісяця отримувати 40 аналітичних матеріалів з бухобліку? Спробуйте рішення LIGA360:Бухгалтер. Тут об'єднана аналітика видань «БУХГАЛТЕР&ЗАКОН» та «Інтербух», а ще є щоденні оновлення новин. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини