Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Норми ПКУ щодо ПДВ змінять заради державної підтримки сфери спорту

Реклама

Парламент прийняв за основу проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки сфери спорту" (законопроект № 4577). Метою законопроекту є впровадження податкових механізмів для надання державної підтримки сфери спорту з метою створення необхідних соціально-економічних, нормативно-правових, організаційно-технічних умов та забезпечення антикризових заходів щодо підвищення життєздатності сфери фізичної культури і спорту.

Законопроектом передбачається внести зміни до Податкового кодексу України, якими пропонується запровадити знижену ставку ПДВ у розмірі 7% для стимулювання попиту і розширення доступності суспільно важливих послуг, зокрема до реалізації квитків на спортивні заходи всеукраїнського та міжнародного рівня, які проводяться в Україні.

Більше новин бухгалтерського обліку - в LIGA360. Отримайте доступ до професійних видань Інтербух і БУХГАЛТЕР&ЗАКОН в єдиному рішенні. А ще тут можна налаштувати персональну стрічку новин з улюблених ресурсів. Дізнайтесь про всі можливості LIGA360:Бухгалтер.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини