Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нову форму статзвітності про підприємництво - наказ Держстату

Реклама

Держстат наказом від 15.09.2021 р. № 233 затвердив нову форму для державного статистичного спостереження № 1-підприємництво (річна) «Структурне обстеження підприємства». Вона вводиться в дію зі звіту за 2021 рік.

Ця форма державного статистичного спостереження поширюється на юридичних осіб відповідно до затвердженої методології.

Відповідно визнали таким, що втратить чинність з 01 січня 2022 року, наказ Державної служби статистики України від 22.07.2020 року № 223 «Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1-підприємництво (річна) «Структурне обстеження підприємства».

Маєте важливі дати бухгалтерської звітності, що треба тримати на контролі? Додайте їх до календаря у LIGA360: Бухгалтер. Оберіть звіти до держорганів, що є обов'язковими для подання - система автоматично визначить крайні терміни. Посилання на форми є активними, тож прямо з календаря можна переходити до заповнення звіту. Спробуйте рішення прямо зараз.

Нагадаємо, що юридичні особи подають таку форму статзвітності не пізніше 28 лютого.

Яку інформацію містять та яким чином складаються звіти зі статистики підприємств читайте в матеріалі «Статистика підприємств» модуля ситуацій ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Також зверніть увагу на Роз'яснення щодо показників форми державного статистичного спостереження № 1-підприємництво (річна) «Структурне обстеження підприємства».

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини