Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У підприємців «жовтої» зони карантину є два варіанти роботи, а низка регіонів незабаром перейде в «червону» зону — Прем’єр-міністр

Реклама

З 23 вересня в усіх регіонах країни запроваджено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Це означає додаткові обмеження щодо дистанції та кількості місць у громадських закладах. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, в умовах нових обмежень підприємцям пропонується кілька варіантів роботи.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

«Перший - працювати без додаткових обмежень, але для цього 80% персоналу та всі відвідувачі мають бути вакциновані принаймні однією дозою, мати негативний тест або довідку про одужання. Бізнес має самостійно перевіряти наявність цих документів. Другий варіант - працювати з усіма додатковими обмеженнями «жовтої» зони та не перевіряти відповідні документи. Вибір залишається за підприємцями, і ми впевнені в їхній відповідальній позиції», - відзначив прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль також підкреслив, що темпи розповсюдження коронавірусу свідчать, що найближчим часом деякі регіони можуть перейти в «червону зону». В цих регіонах, за його словами, бізнес зможе працювати, якщо всі працівники та всі відвідувачі матимуть «зелені» ковід-сертифікати.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини