Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Переносити надання адмінпослуг через карантин заборонять законом – Мінцифри

Реклама

Верховна Рада України прийняла в цілому законопроект № 5454. Так, українці своєчасно отримуватимуть якісний сервіс, а держоргани не зможуть затягувати строки надання адмінпослуг. Про це повідомляє Мінцифри.

Законопроект передбачає зміни до норми, що зупиняла перебіг строків надання адмінпослуг на період дії карантину. Через це надання послуг розтягувалося в часі, а людям іноді доводилося місяцями чекати на розгляд поданих документів.

Реалізація законопроекту дозволить поновити перебіг строків надання адмінпослуг, щоб карантин не впливав на час отримання послуги, а також забезпечить розгляд «зупинених» заяв за черговістю їх надходження.

Українці зможуть звертатися за адмінпослугами, як і раніше, без обмеження у строках. Адже на час карантину строки звернення за послугами зупинені.

У державних органів з'явиться чіткий алгоритм дій щодо опрацювання заяв, перебіг строків розгляду яких був зупинений.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини