Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У жовтні розпочнеться черговий призов на строкову військову службу – постанова КМУ

Реклама

Кабінет Міністрів України 29 вересня прийняв постанову «Про затвердження чисельності громадян, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у жовтні - грудні 2021». Про інформує Міноборони. Відповідно до Указу Президента України №71 черговий призов громадян України на строкову військову службу відбуватиметься у жовтні-грудні.

Перші відправлення поповнення до війська планується розпочати 5 жовтня, завершиться призов 21 грудня. Кабінет Міністрів встановив чисельність майбутніх строковиків у кількості 13 575 осіб, із них: до лав Збройних Сил - 6 500 осіб, Нацгвардії - 4 775 осіб, Держприкордонслужби - 1 700 осіб, Держспецтрансслужби - 600 осіб.

Читайте також «Працівника призивають на строкову військову службу: дії роботодавця» сучасного медіа для бухгалтерів «Інтербух». Більше аналітики в LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Усі переваги дізнайтеся за посиланням.

На строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року призиваються громадяни України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Є питання з кадрового обліку? У LIGA360 знайдете понад 3 тисячі експерних роз'яснень та алгоритмів дій для роботи. Замовте безкоштовний тест LIGA360:HR-Менеджер прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини