Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 18 жовтня червоний рівень карантину діє на території п’яти областей України

Реклама

На територіях Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Одеської областей з 00 год. 00 хв. 18 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 15 жовтня - інформує Урядовий портал.

В регіонах застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки. Головам ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних заходів.

Як ми вже інформували, з 15 жовтня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 був встановлений на території Херсонської області.

У «червоній» зоні заклади громадського харчування, кінотеатри та театри, ринки, фітнес-центри зможуть працювати лише за умови, що вакциновані (або мають довідку про те, що перехворіли ковідом, або негативний результат тесту на цю хворобу) 100% і персоналу, і клієнтів. З-поміж навчальних закладів на дистанційний режим не переходять в «червоній» зоні лише дошкільні заклади та початкова школа. Крім того, з 21 жовтня в «червоній» зоні скористатися міжрегіональним транспортом зможуть лише пасажири з антиковідними документами.

Бажаєте отримувати сповіщення про зміни контрагентів й законодавства? Налаштуйте смарт-сигнали в LIGA360:Бухгалтер - і у вас завжди будуть актуальні реквізити контрагентів і нормативно-правова база. Замовляйте тестовий доступ, щоб спробувати усі інструменти LIGA360 для бухгалтерів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини