Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запровадження нового локдауну та робота бізнесу в червоній зоні – позиція прем’єр-міністра

Реклама

Україна зіштовхнулася зараз із найбільшими викликами за весь час пандемії. Про це під час засідання уряду 20 жовтня зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він відзначив, що спостерігається висока кількість важких випадків і госпіталізацій. А п'ять областей уже перейшли в «червону» зону епідемічної небезпеки.

«Ми постійно підключаємо нові лікарні та збільшуємо кількість лікарів, які протидіють коронавірусу. Проте, 94,2% госпіталізованих з COVID-19 за тиждень були невакциновані. Ці цифри говорять самі за себе. Вакцинація рятує життя», - наголосив Денис Шмигаль.

«Бізнес і громадські заклади можуть працювати навіть у «червоній» зоні, якщо всі відвідувачі та працівники повністю вакциновані. Ми не плануємо вводити повний локдаун по всій країні та зупиняти економіку. Але як сказав цього тижня Президент: єдиною альтернативою локдауну є масова вакцинація. Тому закликаю людей не чекати «червоних» зон у своїх регіонах, а піти й зробити щеплення зараз», - відзначив Прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль також нагадав, що з 21 жовтня почнуть діяти нові правила пасажирських перевезень. Так, усі міжобласні перевезення будуть дозволені, лише якщо пасажири мають COVID-сертифікат або дійсний негативний тест. Водночас він підкреслив, що міського громадського транспорту та перевезень усередині однієї області нові правила наразі не стосуватимуться.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини