Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2022 році заробітна плата медиків буде збільшена – МОЗ

Реклама

Проект бюджету на 2022 рік передбачає збільшення заробітної плати лікарів та середніх медичних працівників. Уряд запроваджує показник мінімальної заробітної плати - середні медичні працівники мають отримувати від 13,5 тис. грн. Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

«У проекті передбачено кошти для встановлення мінімальної заробітної плати для лікарів на рівні 20 тисяч гривень та 13,5 тисячі гривень - для середніх медичних працівників. Повірте, вони заслуговують на це, адже щодня рятують людські життя», - зазначив міністр.

Рекомендуємо аналітично-практичні публікації сучасного медіа для бухгалтерів «Інтербух» (скористайтеся тестовим 3-денним доступом або одразу сміливо придбайте собі незамінне джерело корисної інформації):

- Електронні лікарняні: що нового в процедурі та строках;

- Зміни у Класифікаторі професій: на що звернути увагу;

- Захворіла одна дитина, потім - друга: як оплачувати лікарняний по догляду за хворими дітьми;

- Декілька листків непрацездатності поспіль: як обчислити й оплатити лікарняні (ВІЛЬНИЙ ДОСТУП);

- Розрахунок лікарняних: практичні приклади.

Як бухгалтерам впоратися зі щоденним потоком інформації та змінами? Все потрібне є на ІТ-платформі LIGA360:Бухгалтер. Отримуйте сповіщення про зміни законодавства й статусів контрагентів, читайте актуальні професійні видання. Замовте LIGA360 прямо сьогодні, щоб бути впевненим у кожному рішенні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини