Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Казначейство перевело в електронний формат одну із довідок для бюджетників

Реклама

Казначейство доопрацювало функціонал системи дистанційного обслуговування "Клієнт казначейства - Казначейство" (СДО), який дозволяє розпорядникам бюджетних коштів складати, підписувати та подавати до органів Казначейства в дистанційний спосіб в електронному вигляді Довідку про надходження у натуральній формі.

За допомогою СДО також можна роздрукувати довідку з відміткою органу Казначейства про її опрацювання.

Тож тепер скасовано необхідність подання у паперовому вигляді ще одного виду документа, якій застосовується в процесі виконання державного та місцевого бюджету.

Цю довідку можна скласти шляхом заповнення відповідних реквізитів через екранну форму ручного вводу. Також наявна можливість формувати довідку шляхом імпорту транспортного файлу відповідної структури.

Нова функція також надає можливість друку довідок, які були направлені через СДО та опрацьовані органами Казначейства. Довідки для друку формуються (у форматі WORD, PDF) із відмітками Казначейства щодо часу отримання документа та результату опрацювання: оплачено\зареєстровано (наводиться обліковий номер документа в органі Казначейства,) або відхилено (зазначається причина повернення).

Аби отримати доступ до зазначеної операції необхідно подати до органу Казначейства Заявку про надання доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно-технічного комплексу "Клієнт казначейства - Казначейство" (розпорядники бюджетних коштів).

Переглядайте актуальну аналітику:

- "Правила авансування: пам'ятка для бюджетників";

- "Локальні комп'ютерні мережі: облік у бюджетній установі".

Знаходьте потрібну інформацію в один клік на ІТ-платформі LIGA360. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини