Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи доведеться утримувати податки із працівників у разі організації новорічного корпоративу

Реклама

До оподатковуваного доходу платника податку включають дохід, отриманий як додаткове благо, зокрема, у вигляді вартості майна та харчування, безоплатно отриманого платником податку - нагадують в Східному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків з огляду на пп. 164.2.17 ПКУ.

Проте оподатковують доходи фізичних осіб, у т. ч. одержані у вигляді додаткового блага, лише у разі їх отримання безпосередньо конкретним платником податку.

Тому вартість святкового вечора (банкету, корпоративу), який проводить роботодавець для своїх працівників, не включають до складу оподатковуваного доходу цих працівників.

Про решту податкових наслідків роздачі новорічних подарунків та організації святкового корпоративу читайте в аналітичному матеріалі за посиланням.

Де бухгалтеру шукати інформацію й відповіді? Впевнитися в професійному рішенні допоможе ІТ-платформа LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Деталі за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини