Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розширять види бізнесу, який приймає участь у виплаті 1000 грн для вакцинованих

Реклама

У січні 2022 року розшириться перелік товарів і послуг, які можна буде придбати за 1 тис. грн, надану державою кожному українцю, який отримав повний курс щеплень. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.

Як відомо, після 19 грудня повністю вакцинованим українцям, які пройдуть відповідну процедуру реєстрації, буде нарахована одна тисяча гривень. Вони можуть бути витрачені, щоб записатися в спортзал, піти в кінотеатр, музей або на концерт, купити квиток на потяг або літак, придбати книги.

«Водночас, дослухавшись до побажань наших громадян поважного віку, для яких важливою є підтримка здоров'я, зокрема в умовах пандемії, було ухвалено рішення додати до переліку доступних товарів ще й ліки», - зазначив Володимир Зеленський.

Нині Міністерство цифрової трансформації доопрацьовує технічні можливості для того, щоб купівля ліків за передбачені за щеплення кошти стала доступною з січня наступного року.

1,4 тис. ситуацій та алгоритмів дій для бухгалтера - на ІТ-платформі LIGA360. Замовте презентацію професійних рішень LIGA360:Бухгалтер та LIGA360:НR прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини