Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У 2022 році за 1000 грн єПідтримки можна буде купувати ліки, але не всім

Реклама

У 2022 році програма єПідтримка буде модифікована відповідно до потреб захисту економіки. Зокрема, з'явиться можливість для людей віком 60+ купувати ліки за отримані в рамках допомоги кошти. Про це заявила Перша віце-прем'єр міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко.

«З 19 грудня стартувала програма єПідтримка, що спрямована з одного боку на допомогу тим галузям економіки, які найбільше постраждали через карантинні обмеження, а з іншого - на сприяння вакцинації. Кожен, хто щепився двома дозами вакцини, має можливість через реєстрацію в сервісі «Дія» отримати від держави 1000 грн і витратити їх на книжки, відвідування театру чи кінотеатру, квитки на літак чи потяг, абонемент до фітнес-клубу. 6,5 млн українців вже отримали банківські картки, 5,5 млн сформували заявки і вже близько 3 млрд грн спрямовано на реалізацію програми», - наголосила Юлія Свириденко.

За її словами, в наступному році програма буде вдосконалена. «З січня 2022 року програма єПідтримка буде модифікована. Дамо можливість людям віком більше 60 років спрямувати кошти на придбання ліків», - повідомила Юлія Свириденко.

Де бухгалтеру шукати інформацію й відповіді? Впевнитися в професійному рішенні допоможе ІТ-платформа LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Купуйте LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини