Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові бюджетні рахунки на 2022 рік застосовуються із 1 січня

Реклама

Регіональні податкові органи та органи Казначейства розпочали публікувати нові реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів, які діятимуть з 1 січня 2022 року.

В ГУ ДПС у Миколаївській області звертають увагу, що перелік нових бюджетних рахунків однаковий для всіх територіальних громад Миколаївської області.

Для комплексу заходів із забезпечення Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць територіальних громад із 01.01.2022 р. будуть закриті усі бюджетні рахунки для зарахування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету по Інгульському (1402), Заводському (1404) та Корабельному (1405) районах міста.

Тому із 01.01.2022 р. усіма платниками Миколаївської міської територіальної громади необхідно використовувати бюджетні рахунки відкриті по Центральній ДПІ, яку визначено як базову ДПІ для Миколаївської міської ОТГ (м. Миколаєва)

Кошти, сплачені платниками на старі бюджетні рахунки, з 1 січня 2022 року не будуть зараховуватися Казначейством до бюджету та повертатимуться платникам як нез'ясовані платежі.

Зважайте, що регламент казначейських платежів в новорічний період передбачає, що зараховуватимуть надходжень до бюджетів усіх рівнів та інших платежів на рахунки, відкриті в Казначействі, які надійдуть через СЕП НБУ у період з 1 січня до 3 січня 2022 року (включно), датою банківського дня 4 січня 2022 року.

Тому фактично на нові бюджетні рахунки кошти почнуть зараховувати із 4 січня 2022 року.

Працюємо із новими бюджетними рахунками за областям у відповідному довіднику "Реквізити бюджетних рахунків, які діють із 01.01.2022".

Не пропусти важливих змін у Новому Році. Нові правила, закони чи реквізити для сплати податків - про все повідомить LIGA360. Тільки до 14 січня LIGA ZAKON дарує новорічні знижки на преміум-рішення. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини