Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламент може відстрочити штрафи для ФОПів за незастосування обов’язкових РРО/ПРРО – Гетманцев

Реклама

Верховна Рада може до 1 лютого відстрочити штрафи для фізичних осіб-підприємців за незастосування касових апаратів. Про те, що він подав проект відповідних змін до законодавства, заявив голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

«Я вже запропонував відповідну поправку, гадаю, що ми її проголосуємо доволі швидко, щоб зменшити або скасувати штрафи для тих, хто зареєструє РРО до 1 лютого 2022 року», - сказав він.

До речі, аргументи Д. Гетманцева щодо відсутності підстав для РРО-паніки, були проаналізовані у відповідній публікації. Адже сьогодні є чимало версій щодо незастосування чи застосування РРО/ПРРО від різних експертів і не зовсім експертів. Проте мало хто говорить про наявне підводне каміння, а про це потрібно говорити, і говорити вголос.

Де бухгалтеру шукати інформацію й відповіді? Впевнитися в професійному рішенні допоможе ІТ-платформа LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини