Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОПів Києва штрафують на 1700 грн за неогороджені сигнальною стрічкою бурульки та лід

Реклама

«Найближчими днями утримається морозна погода, тож можливе утворення бурульок на дахах. Поставив завдання інспекції - уважно контролювати прибирання накрижень, бо це може бути надзвичайно травматично для перехожих. За відсутність сигнальної стрічки, що огороджує небезпечну ділянку - також передбачений штраф. Для підприємців - до 1700 грн», - сказав директор столичного Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Інспектори благоустрою, яких у столиці працює близько 120, щодня посилено контролюють стан прибирання вулиць від снігу та накрижень. Так, протягом 11 січня інспектори благоустрою внесли близько 500 приписів та склали до 80 адмінпротоколів за несвоєчасне звільнення міста від наслідків опадів. Про це повідомив Тимур Ткаченко. Він додав, що особлива увага інспекторів прикута до об'єктів соціальної інфраструктури: зупинок громадського транспорту, виходів із метро, шкіл та садочків, закладів харчування та торгівлі.

Как предпринимателю самостоятельно ориентироваться в законодательстве? Все разъяснения доступны в системе LIGA360:Предприниматель. А еще система будет мгновенно направлять уведомления об изменениях законодательства. Детали по ссылке.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини