Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Схеми посадових окладів держслужбовців на 2022 рік — НАДС оприлюднило проект

Реклама

НАДС інформує, що ним внесено на розгляд КМУ проект постанови про затвердження розмірів посадових окладів на посадах державної служби у 2022 році. Головна ціль проекту документу - починати підвищувати рівень заробітних плат державних службовців. Наразі йдеться про збільшення в середньому на 9,3 %, починаючи з січня цього року.

У зв`язку з потребою забезпечення державою достатнього рівня оплати праці, до НАДС надходить велика кількість звернень громадян, які претендують на державну службу або працюють в державних органах. Окрім цього соціальними партнерами подано відповідну петицію, що наразі отримала понад 19 тис підписів.

НАДС очікує на розгляд урядом і підтримку проекту акта у редакції головного розробника найближчим часом. Ця підтримка стосується понад 200 тисяч осіб, які сумлінно виконують завдання і функцій держави, проводять підготовку документів політики, забезпечують реалізацію законів, надають якісні послуги населенню.

З проектом Схеми посадових окладів на 2022 рік можна познайомитися у форматі pdf. Так, наприклад, керівник відділу у складі департаменту, головного управління, служби, самостійного управління повинен мати оклад 14900 грн у міністерстві, 12 000 грн - в іншому ЦОВВ, 7 700 грн - в обласному органі, 6 700 грн - у районному. Головний спеціаліст державного органу матиме відповідно 11 500 грн, 9 200 грн, 6 000 грн та 5 800 грн окладу.

Як HR-спеціалісту ефективно оперувати із щоденним потоком інформації? На ІТ-платформі LIGA360:HR. Знаходьте відповіді з гострих питань кадрового адміністрування, правові позиції, новини й аналітику. Дізнайтеся більше про переваги LIGA360:HR за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини