Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Більше не буде «червоних книжечок» у інспекторів Держпраці – Мінекономіки

Реклама

У Мінекономіки опрацювали накази, якими встановлюють нові форми і правила для посвідчення інспектора Держпраці і для направлення на перевірку. Як повідомив заступник міністра економіки Ігор Дядюра, у відомстві «опрацювали і запускаємо по процедурі (погодження, оформлення, реєстрація) накази, якими встановлюються нові форми і правила для посвідчення інспектора Держпраці і для направлення на перевірку».

Зокрема, посадовець розповів: «Більше ніяких "червоних книжечок" у інспекторів, які давно звільнені. Ніяких ксерокопій. Ніяких підробок. Посвідчення - пластик, на кожному QR, перевірка повноважень інспектора будь ким, кому це посвідчення пред'явлено. Загублені, звільнені, всі неактивні - блокуються. Так само - кожне направлення на перевірку. На кожному буде QR з перевіркою через сайт. Немає на сайті? Посвідчення / направлення - недійсне. Ніякі ксерокопії - не працюють».

Як HR-спеціалісту ефективно оперувати із щоденним потоком інформації? На ІТ-платформі LIGA360:HR. Знаходьте відповіді з гострих питань кадрового адміністрування, правові позиції, новини й аналітику. Дізнайтеся більше про переваги LIGA360:HR за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини