Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КМДА закликає роботодавців перевести працівників на дистанційку та обіцяє посилити контроль в транспорті

Реклама

У столиці, як і в усій Україні, фіксується стрімке збільшення захворюваності на коронавірус. І це змушує місто максимально посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень. На цьому наголосила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Місто радить роботодавцям за можливості перевести працівників на дистанційний режим роботи. У разі, якщо це неможливо, необхідно провітрювати приміщення якомога частіше, слідкувати за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. А в разі появи перших симптомів застуди - залишатися вдома. Усі ці заходи можуть значно знизити швидкість розповсюдження вірусу серед населення столиці», - підкреслила заступниця голови КМДА.

У громадському транспорті столиці посилять контроль за дотриманням карантинних обмежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. Він нагадав, що користуватися громадським транспортом можуть пасажири за наявності «ковідних документів»:

- негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигена строком дії 72 години;

- документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини від COVID-19, який може бути застосовано протягом 30 днів від дати введення дози; або «жовтого» чи «зеленого» COVID-сертифіката;

- документа про одужання особи від зазначеної хвороби.

Він додав, що для контролю за дотриманням карантинних обмежень місто залучить працівників Муніципальної охорони.

Отримайте всі відповіді щодо бухгалтерського й кадрового обліку на ІТ-платформі LIGA360. Покрокові інструкції, експертні роз'яснення, свіжа аналітика. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини