Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи звільнять ФОП-єдинників від застосування РРО після 25 січня – Гетманцев

Реклама

Голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що не варто очікувати звільнення ФОПів-єдинників від застосування РРО. Про це він сказав у відповідь на питання, що на форумі бухгалтерів експерти радять відключити POS-термінал та працювати готівкою до 25 січня, «оскільки потім все скасують». У відповідь нардеп сказав, що радити відключити POS-термінал може лише клінічний ідіот чи ворог підприємця.

Данило Гетманцев наголосив: штраф за відсутність POS-терміналу набагато більший, ніж штраф за відсутність РРО. А скасувати до 25 січня РРО в принципі неможливо в силу особливостей роботи парламенту.

На думку нардепа, більшість ФОП-торговців на єдиному податку вже встановили РРО, а в суспільстві та Раді є абсолютно консолідована позиція щодо запровадження РРО. «Ідіотську дискусію підтримують лише аферисти, які заробляють гроші на протестах, та традиційні українські політики», - додав Гетманцев.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини