Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 березня зміниться структура та чисельність працівників Фонду соціального страхування

Реклама

Постанова Правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 р. № 35 затверджує та вводить в дію з 01.03.2022 р. нові:

- структуру робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України;

- граничну чисельність працівників Фонду соціального страхування України.

Передбачено також припинення та створення відокремлених підрозділів робочих органів виконавчої дирекції Фонду (відповідні переліки наведено у додатках до постанови).

У зв'язку з цим будуть затверджені нові штатні розписи управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві відповідно до затвердженої структури та граничної чисельності працівників.

Передбачається проведення організаційних заходів щодо зміни структури, зокрема попередження працівників робочих органів виконавчої дирекції Фонду про зміни в організації виробництва і праці, зміни істотних умов праці, про можливі звільнення тощо.

При погодженні штатних розписів відділень управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві повинні передбачити створення віддалених робочих місць відділень.

Налаштуйте роботу бухгалтерії в єдиній ІТ-платформі LIGA360. Спільно оцінюйте фінансові й облікові ризики, обговорюйте новини з професійних медіа, отримайте повну й актуальну базу нормативів та документів для всього відділу. Дізнайтесь як діяти командою на усі 360.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини