Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпраці зупиняє перевірки та консультує роботодавців в період воєнного стану

Реклама

ГУ Держпраці у Львівській області повідомило, що призупинені планові та позапланові перевірки на період до закінчення воєнного стану.

До того ж накази на проведення планових та позапланових заходів державного контролю, проведення яких було заплановано з 24.02.2022 року та ті, які не були завершені до 24.02.2022 року, ГУ Держпраці у Львівській області скасовані.

У свою чергу Держпраці та її територіальні органи продовжують виконувати свої повноваження в частині надання консультацій і порад працівникам та роботодавцям щодо забезпечення дотримання вимог законодавства - повідомляє сайт Держпраці.

Відповіді на найбільш запитувані питання можна знайти на сайті Держпраці у рубриці "Запитання/відповіді" -> Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану.

Також можна скористатися сервісом "інтерактивний інспектор", посилання на який розміщені на сайтах територіальних органів Держпраці. Поставити питання можна і на сторінці Держпраці або її територіальних органів у Фейсбук.

Друзі, наголошуємо, що всі рішення та системи LIGA360 працюють у штатному, стабільному режимі.

Кожен може безкоштовно переглянути головні документи та новини країни у LIGA360:

- новини країни та галузі у єдині інформаційні стрічці з персональним налаштуванням

- нормативно-правову інформацію, понад 150 000 основних документів, в модулі Право України. Крім того, для всіх доступні такі розділи інформації - Правова картина дня, Законопроекти, Законодавчі новації.

- судові рішення - біля 100 000 000 документів;

- інформація про юридичних та фізичних осіб, а також їх на моніторинг.

Нагадуємо, доступ до зазначених вище документів та функціоналів - вільний у LIGA360, достатньо лише зареєструватись у рішенні за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини