Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Атестацію лікарів та провізорів призупинено на період воєнного стану

Реклама

МОЗ прийняв рішення зупинити атестацію на підтвердження звання лікаря (провізора)-спеціаліста, атестацію на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій лікарям (провізорам), атестацію на підтвердження звання спеціаліста та атестацію на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій професіоналам з вищою немедичною освітою, які працюють у сфері охорони здоров'я, атестацію на присвоєння (підтвердження) кваліфікаційних категорій молодшим спеціалістам з медичною освітою та фармацевтам на період дії воєнного стану в Україні.

Атестацію працівників сфери охорони здоров'я поновлять у строк 60 днів після припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

Термін дії сертифікатів лікаря (провізора)-спеціаліста, сертифікатів спеціаліста, посвідчень про кваліфікаційну категорію, який спливає у період дії воєнного стану, та посвідчень лікарів про кваліфікаційну категорію, які планували пройти атестацію протягом року після закінчення п'ятирічного строку з дати попередньої атестації, продовжується на 1 рік наказом керівника закладу охорони здоров'я за місцем роботи.

Про це йдеться у наказі МОЗ від 07.03.2022 р. № 426.

В умовах воєнного стану, завдання LIGA ZAKON - надати важливу інформацію для центральних органів влади, судів, прокуратури, армії та територіальної оборони. Саме тому ми забезпечимо безкоштовний доступ до платформи LIGA360 з повною базою НПА, аналітики й новин. Замовляйте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини