Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики запроваджує цифрову форму паперових складських документів на зерно

Реклама

Мінагрополітики наказом від 21.03.2022 р. № 185 змінив порядок ведення основного реєстру складських документів на зерно та зерна, прийнятого на зберігання, і реєстру зернового складу. Документ чинний із 25.03.2022 року.

Вводиться цифрова форма паперового складського документа на зерно, яка визначена як документ, який містить в електронній формі всі реквізити відповідного складського документа на зерно (складської квитанції на зерно, простого та подвійного складського свідоцтва).

Цифрова форма паперового складського документа на зерно може бути роздрукована на звичайному папері відповідного формату із збереженням форми бланка складського документа на зерно, встановленого законодавством України.

При заповненні обов'язкових реквізитів цифрової форми паперового складського документа на зерно, складського документа на зерно (заставне зерно) у реєстр зернового складу (в електронному вигляді) вносяться відомості з присвоєнням їм порядкового номера про складський документ та зерно, на яке такий документ було виписано.

Підтримуємо український бізнес у воєнний час - LIGA360 продовжує надавати корисну інформацію та аналітику. Читайте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини