Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уточнено правила виплати премій і додаткових винагород військовослужбовцям — рішення Кабміну

Реклама

Постановою Кабінету Міністрів України від 15.04.2022 р. № 449 внесено зміни до Порядку фінансового забезпечення діяльності військових адміністрацій.

Зміни, зокрема, передбачають, що:

1) виплата грошового забезпечення здійснюється з урахуванням вимог постанови КМУ від 28.02.2022 р. № 168 "Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім'ям під час дії воєнного стану" за рахунок коштів:

- установ і організацій, з яких такі категорії осіб відряджено до військових адміністрацій;

- обласних та районних військових адміністрацій, бюджетів територіальних громад для категорії осіб, відряджених до військово-цивільних адміністрацій та призначених (перепризначених) до військових адміністрацій;

2) рішення про виплату премії та розмір додаткової винагороди начальнику обласної військової адміністрації приймається Головнокомандувачем Збройних Сил; військовослужбовцям військових формувань, утворених відповідно до законів, особам рядового і начальницького складу правоохоронних органів, служби цивільного захисту, відрядженим до військово-цивільних адміністрацій та призначеним (перепризначеним) до обласних, районних військових адміністрацій та військових адміністрацій населених пунктів, приймається начальником відповідної обласної військової адміністрації.

У Порядку фінансового забезпечення діяльності військових адміністрацій також уточнили, що структура обласної та районної військової адміністрації затверджується відповідно начальником обласної та районної військової адміністрації, а штатні розписи військових адміністрацій населеного пункту затверджуються Головнокомандувачем Збройних Сил України.

Постанова від 15.04.2022 р. № 449 набрала чинності 18.04.2022 р.

Трудові відносини під час війни, зміни в оподаткуванні й звітності - усі важливі матеріали читайте в "Інтербух". Передплатіть видання зараз на період від 6 місяців й отримуйте знижку 10%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини