Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкову декларацію разом із поясненнями до неї можна подати в електронній формі – ДПС

Реклама

В Головному управлінні ДПС в Івано-Франківській нагадали вимоги п. 49.3 ПКУ, за яким податкову декларацію подають за вибором платника податків в один із таких способів:

а) особисто або уповноваженою особою;

б) поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

в) засобами електронного зв'язку в електронній формі.

Зміни в оподаткуванні й звітності - усі важливі матеріали читайте в "Інтербух". Передплатіть видання зараз на період від 6 місяців й отримуйте знижку 10%.

За необхідності платник податків може подати разом з такою податковою декларацією доповнення, які складені за довільною формою, які вважають невід'ємною частиною податкової декларації. Таке доповнення подають з поясненням мотивів його подання. Платник податків, який подає звітність в електронній формі, подає таке доповнення в електронній формі.

Аби забезпечити можливість подати в електронному вигляді доповнення до декларації з поясненням його подання в усіх формах податкової звітності, затверджених в установленому порядку, передбачено спеціально відведене місце для складання такого доповнення за довільною формою.

Безліч викликів воєнного часу - єдине рішення LIGA360. Перевірка контрагентів, судова практика, шаблони договорів англійською й українською мовою та інші корисні інструменти. Замов сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини