Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Втратила чинність постанова, яка визначала перелік спеціальностей, за якими жінок беруть на військовий облік

Реклама

Уряд визнав такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 14.10.1994 р. № 711. Вона визначала перелік спеціальностей, за якими жінки, що мають відповідну підготовку, можуть бути взяті на військовий облік.

Це сталося завдяки постанові КМУ від 03.06.2022 р. № 648.

Наразі ж діючим є наказ Міноборони «Про затвердження Переліку спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов'язаних та Переліку спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями» від 11.10.2021 р. № 313.

Хочеш отримувати роз?яснення щодо “гарячих” кадрових тем, аналітику й експертні консультації? Спробуй LIGA360:HR-менеджер. Тільки обрана інформація й мінімум часу на пошук.

Взяття жінок на військовий облік військовозобов'язаних згідно з Переліком спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов'язаних, відбуватиметься з 1 жовтня 2022 року.

Раніше ми інформували, що для взяття жінок на військовий облік діє оновлений перелік спеціальностей та професій, а заочне взяття на військовий облік військовозобов'язаних жінок неможливе.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини