Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заочне взяття на військовий облік військовозобов'язаних жінок неможливе

Реклама

До оприлюднення Наказу № 313, яким затвердили Перелік спеціальностей та/або професій, споріднених з відповідними військово-обліковими спеціальностями, після одержання яких жінки беруться на військовий облік військовозобов'язаних, на військовому обліку перебували жінки, які мають фах, споріднений з відповідною військово-обліковою спеціальністю, визначеною в переліку, затвердженому Постановою № 711. Про це повідомляє лист Миколаївського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки від 14.01.2022 р. № 948/8/2/45.

Після видання Наказу № 313, в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Миколаївської області на військовий облік взято 9 жінок. Для взяття на військовий облік потрібно обов'язково прибути до ТЦК та СП. Тільки працівники територіального центру комплектування, остаточно визначають приналежність до військово-облікової спеціальності за дипломом, або записом у трудовій книжці, або досвідом роботи та КВЕДах фізичної особи підприємця, а також потрібно пройти медичний огляд для встановлення ступеня придатності до військової служби. Тому, на даний час без відвідування територіального центру комплектування та соціальної підтримки стати на військовий облік неможливо.

Бажаєте мінімізувати кадрові ризики для своєї компанії? Спробуйте ІТ-платформу LIGA360:HR. Дізнавайтесь першими про зміни трудового законодавства, контролюйте відгуки про бренд роботодавця, перевіряйте надійність кандидатів та співробітників. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини