Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС вказала на умови, за яких власник підприємства підписує податкову звітність

Реклама

В Головному управлінні ДПС у м. Києві нагадали, що власник управляє підприємством безпосередньо або через уповноважені ним органи відповідно до статуту підприємства чи інших установчих документів.

Відомості про керівника юридичної особи, а також про інших осіб, які можуть вчиняти дії від імені юридичної особи, включають до ЄДР та передають до інформаційних систем ДПС.

Податкову декларацію підписують: керівник платника податків або уповноважена особа, а також особа, яка відповідає за ведення бухобліку та подання податкової декларації (п. 48.5 ПКУ). Якщо бухобліку та подання податкової декларації здійснює безпосередньо керівник платника податку, то тау податкову декларацію підписує саме керівник.

Електронна звітність, перевірка контрагентів та уся інформаційно-правова база для впевненої роботи в рішенні LIGA360. Замовляй прямо сьогодні, щоб не загубитися в інформаційному потоці.

Тож, засновник, який є керівником юридичної особи відповідно до установчих документів, організаційно-правової форми, рішення власника (власників) юридичної особи та про якого як про керівника юридичної особи внесені відомості до ЄДР, може підписувати податкову декларацію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини