Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Всеукраїнське дослідження "Індекс легкості роботи бухгалтерів" від LIGA ZAKON

15 липня 2022, 10:35
425
0
Реклама

LIGA ZAKON, п'ятий рік поспіль проводить Всеукраїнське дослідження "Індекс легкості роботи бухгалтерів".

Цього року на дослідження покладено особлива місія, адже в час, коли наша країна опинилася в умовах повномасштабної війни, бухгалтерська спільнота зіштовхнулися з низкою викликів. Саме бухгалтери, в період повномасштабної війни та дії воєнного стану стоять на сторожі бізнесу. Відбуваються швидкі зміни податкового законодавства, змінюються умови оподаткування та впроваджують низку інших нововведень, але бухгалтери продовжують нараховувати заробітні плати, контролюють бюджет підприємства, забезпечують прозорість та ефективність розподілу обмежених ресурсів в умовах кризи і тим самим роблять вагомий внесок у зміцнення економіки України.

На меті дослідження - допомогти відстежити зміни в настроях бухгалтерів, адже саме вони є головними індикаторами здоров'я бізнесу та держави. Проблеми та побажання, виявлені під час дослідження, винесемо на суспільне обговорення, щоб знайти ефективне рішення.

Узяти участь у дослідженні може кожен фінансовий фахівець - бухгалтер, який працює або ж працював під час війни.

Надати свою оцінку легкості роботи бухгалтера можна за допомогою анкети.

Відповіді приймаємо до 10 липня включно.

Час проходження опитування: до 5 хвилин.

Усі відповіді конфіденційні.

Анкета містить питання не лише для розрахунку Індексу, а й для оцінки поточної економічної ситуації та її впливу на професійну діяльність бухгалтерів в умовах воєнного стану.

Компанія LIGA ZAKON вважає за обов'язок зробити власний внесок у полегшення роботи бухгалтера, тому в пункті 11 анкети пропонуємо вам поставити своє запитання або описати ситуацію, розв'язок якої шукаєте.

Відповіді на питання нададуть фінансові фахівці України під час Бухгалтерського онлайн-форуму, який відбудеться 22 липня 2022 року.

Результати досліджень також буде оголошено на Форумі.

Кожен учасник дослідження отримає запрошення на Бухгалтерський онлайн-форум.

Розуміти потреби бухгалтера на сьогодні - це дуже важливо. Лише знаючи, що потрібно вам, ми зможемо зробити все для того, щоб хоч трохи полегшити вашу роботу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини