Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Після подання заяви №1-ПРРО прийшла квитанція з помилкою: заяву необхідно подати повторно

18 липня 2022, 17:30
364
0
Реклама

Головне управління ДПС у Волинській області наголошує: суб'єкт господарювання повинен повторно подати реєстраційну заяву про реєстрацію РРО за формою № 1-ПРРО (далі - реєстраційна заява за ф. №1-ПРРО), якщо після подання реєстраційної заяви за ф. № 1-ПРРО (J/F1316603, далі - заява) отримав квитанцію з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним», але вказана платником у заяві адреса відповідає даним, зазначеним у повідомленні за ф. № 20-ОПП.

При цьому для забезпечення повної відповідності адреси місцезнаходження господарської одиниці необхідно в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Облікові дані платника»/»Відомості про об'єкти оподаткування» у графі «Місцезнаходження об'єкта оподаткування» скопіювати адресу та вставити її в реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО.

Знижка 30% на рішення LIGA360 для бухгалтерів - тільки у липні. Отримай максимум робочих інструментів й аналітики, слідкуй за змінами воєнного стану, та користуйся професійними сервісами для бухгалтерів. Дізнайся про акцію LIGA ZAKON за посиланням.

У реєстраційній заяві за ф. № 1-ПРРО зазначається локальний номер ПРРО, який присвоюється такому ПРРО суб'єктом господарювання. Локальний номер ПРРО становить числовий номер, він є унікальним серед номерів, що присвоюються суб'єктом господарювання у довільному порядку ПРРО для його реєстрації та застосування у відповідній господарській одиниці.

Локальний номер ПРРО зберігається за ПРРО до дати скасування реєстрації ПРРО.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини