Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 15 серпня слід надавати НБУ інформацію та документи щодо ліцензування та реєстрації

Реклама

Із 15 серпня 2022 року регулятор відновлює надання йому небанківськими фінансовими установами інформації та подання документів з питань ліцензування та реєстрації. Про це повідомив Національний банк України.

Отже, з 15 серпня 2022 року встановлюється початок перебігу строків щодо виконання вимог та запитів Національного банку про надання інформації та подання документів, направлених під час дії воєнного стану, відновлення подання яких планувалося з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні.

Водночас Національний банк може встановити окремим піднаглядним особам інший строк щодо надання інформації та подання документів, ніж встановлений у вимогах та запитах Національного банку, шляхом надсилання додаткових листів.

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Крім того, для небанківських фінансових установ, місцезнаходженням яких є населені пункти територіальних громад, включених до переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), що формується в порядку, встановленому Кабміном, перебіг строків надання інформації та подання документів вважається зупиненим до моменту деокупації.

Ексклюзивна пропозиція LIGA360:Бухгалтер - 2 за ціною 1! Купуєте рішення LIGA360 - обираєте ще одне у подарунок. Дізнайтеся про акційну пропозицію серпня за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини