Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За співпрацю з росією штрафуватимуть до 170 тис. грн або позбавлятимуть волі — законопроєкт

Реклама

У Верховні Раді зареєстровано законопроєкт "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо удосконалення відповідальності за колабораційну діяльність" № 7647 від 08.08.2022 р.

Не грай в "російську рулетку" зі своїм бізнесом! Контролюй зв'язки, репутацію в медіа та знай актуальні вимоги законодавства - з рішенням LIGA360. Тільки в серпні отримай 5 робочих місць за 5000 грн/міс.

Законопроєкт передбачає викладення у новій редакції ч. 4 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Вона передбачає, що передача матеріальних ресурсів незаконним збройним чи воєнізованим формуванням, створеним на тимчасово окупованій території, та/або збройним чи воєнізованим формуванням держави-агресора, та/або добровільне провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором, незаконними органами влади, створеними на тимчасово окупованій території, у тому числі окупаційною адміністрацією держави-агресора, за винятком випадків, визначених законом, караються штрафом до 10 тис. НМДГ (170 тис. грн) або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна.

У разі прийняття цей закон набере чинності з дня, наступного за днем опублікування.

Ексклюзивна пропозиція LIGA360:Бухгалтер - 2 за ціною 1! Купуєте рішення LIGA360 - обираєте ще одне у подарунок. Дізнайтеся про акційну пропозицію серпня за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини