Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи потрібно переоформляти документи у разі зміни назв вулиць, провулків, проспектів

7 вересня 2022, 14:50
1184
0
Реклама

Зміна назв міських об'єктів не потребує переоформлення будь-яких документів. Про це повідомив на Офіційному порталі Києва заступник міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Після перейменування міських об'єктів мешканцям не буде потрібно переоформлювати документи. Адже при цьому залишаються чинними документи, які засвідчують право власності на нерухоме майно. Власникам майна буде потрібно переоформити документи тільки в випадку безпосередньої потреби: купівлі-продажу або дарування нерухомості. Процес перейменування міських об'єктів не створить зайвих ускладнень для мешканців, а навпаки забезпечить зменшення культорологічного впливу країни-агресора на нашу свідомість.

Щоб убезпечити нерухомість від дій шахраїв і "чорних реєстраторів", необхідно контролювати інформацію в Реєстрі речових прав. Поставте на цілодобовий моніторинг будь-які об'єкти вашої нерухомості за допомогою сервісу SMS-Маяк, який миттєво повідомить про початок будь-яких реєстраційних процедур і допоможе вчасно зупинити рейдерське захоплення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини