Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 вересня набрали чинності 25 оновлених ДБН

2 вересня 2022, 10:50
933
0
Реклама

Міністерство розвитку громад та територій України на Урядовому порталі повідомило, що з 1 вересня в Україні набрали чинності 25 оновлених державних будівельних норм (далі - ДБН). При цьому йжеться про набрання чинності 11 змін до чинних будівельних норм та 14 нових ДБН, які були затверджені Мінрегіоном у 2021 році. Оновлення спрямовані на:

  • забезпечення виконання основних вимог до будівель і споруд, зокрема щодо механічного опору та стійкості, пожежної безпеки, гігієни, здоров'я та захисту довкілля, безпеки та доступності під час експлуатації, енергозбереження та енергоефективності протягом усього життєвого циклу об'єкта;

  • забезпечення доступності й інклюзивності житлового та громадського просторів;

  • використання технологій будівельного інформаційного моделювання;

  • встановлення сучасних вимог до таких споруд як холодильники, склади, силоси для зерна.

Усі бухгалтерські інструменти для підприємця - в одному рішенні. Замовляй рішення LIGA360, щоб знати про зміни законодавства, перевіряти контрагентів й подавати звітність онлайн. Деталі за посиланням.

Переважна більшість затверджених документів розроблена із застосуванням цільового та параметричного методів нормування.

Читайте також матеріал "Будівельна діяльність: документообіг" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Отримайте доступ до професійних видань Інтербух і БУХГАЛТЕР&ЗАКОН в єдиному рішенні. А ще тут можна налаштувати персональну стрічку новин з улюблених ресурсів. Дізнайтесь про всі можливості LIGA360:Бухгалтер.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини