Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відстрочки від призову по мобілізації можна продовжити – рішення КМУ

Реклама

Чинні відстрочки від призову на військову службу для військовозобов'язаних під час мобілізації та на воєнний час можна продовжити на два місяці. Уряд затвердив відповідне рішення на засіданні 07.09.2022 року - інформує Мінекономіки.

Продовжити можна відстрочки, надані рішеннями Мінекономіки в березні - квітні, а термін дії яких спливає у вересні - жовтні 2022 року. Проте рішення продовжити відстрочки на строк до двох місяців може прийняти Мінекономіки лише один раз.

Рішення Уряду також передбачає, що витяг з наказу Мінекономіки про відстрочку від призову військовозобов'язаному працівнику може надавати та візувати підприємство, установа чи організація за місцем роботи працівника. Цим самим розширюються положення постанови КМУ «Деякі питання бронювання військовозобов'язаних в умовах правового режиму воєнного стану» від 03.03.2022 р. № 194, за якою відповідними повноваженнями наділялися лише органи державної влади та інші державні органи.

В Мінекономіки також нагадали, що раніше Уряд підтримав законопроєкт, яким розширюється перелік установ і підприємств, працівники яких підлягають бронюванню.

Як HR-фахівцю отримувати актуальне законодавство й моніторити зміни? Вся інформація є у LIGA360:HR-менеджер. Замов рішення сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини