Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держпраці анулює ліцензії та дозволи підсанкційних компаній — Мінекономіки

5 жовтня 2022, 11:00
247
0
Реклама

Мінекономіки повідомило, що Державна служба України з питань праці анулюватиме раніше видані нею ліцензії з підстав, визначених законом про санкції, а також компаніям, щодо яких ухвалено рішення про запровадження санкцій. Відповідні повноваження Держслужби затверджені Кабміном на засіданні 30 вересня.

Перший віцепрем'єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко зазначила, що Україна посилює санкційний тиск на державу-агресора. Комплекс дій, спрямований на досягнення максимального ефекту обмежень, містить в собі не лише введення нових санкцій та посилення тих, що були запроваджені раніше. Зазначеним рішенням уряд розширив повноваження Держпраці, дозволивши анулювати дозволи та ліцензії з підстав, визначених законом про санкції. Таким чином, набір санкційних інструментів, який застосовуватиме Україна проти ворогів нашої держави, поповнився.

Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини