Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Електронні сервіси ДПС та Електронний кабінет працюють у штатному режимі із 12 жовтня

Реклама

10-11 жовтня 2022 року тимчасово обмежувався доступ до електронних сервісів - інформує ДПС.

Такі дії пов'язані із масованими ракетними ударами по всій території України.

Податківці відмічають, що штрафи не застосовують до платників податків за умови виконання таких обов'язків із дотриманням термінів, визначених п. 201.10, п. 69.1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

За відсутності у платників податків можливості своєчасно виконати свій податковий обов'язок щодо дотримання термінів подання звітності, у тому числі реєстрації у відповідних реєстрах податкових або акцизних накладних, розрахунків коригування, подання електронних документів, що містять дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального або спирту етилового тощо, вони звільняються від передбаченої ПКУ відповідальності, у тому числі відповідно до п. 112.8 ПКУ.

Водночас 12 жовтня 2022 року ДПС розмістила додаткове повідомлення про роботу в штатному режимі всіх електронних сервісів ДПС та Електронного кабінету.

Проте платникам податків треба слідкувати за додатковими повідомленнями ДПС та її територіальних органів, зокрема й ЦОП, адже обмеження у їх роботі можливі через аварійні відключення електроенергії.

Отримай максимум робочих інструментів й аналітики, слідкуй за змінами воєнного стану, та користуйся професійними сервісами для бухгалтерів. Дізнайся про LIGA ZAKON за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини