Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові норми в організації роботи електронних документів та передачі їх в архів

1 листопада 2022, 12:25
626
0
Реклама

Державна архівна служба Українина своїй фейсбук-сторінці повідомила, що наказом Міністерства юстиції України від 14.10.2022 р. № 4527/5 «Про затвердження Змін до Порядку роботи з електронними документами у діловодстві та їх підготовки до передавання на архівне зберігання», виключено вимогу щодо погодження юрособами створення документів з кадрових питань (особового складу) в електронній формі з відповідною державною архівною установою, архівним відділом міської ради та унормовано питання передавання на архівне зберігання належним чином засвідчених паперових копій електронних документів постійного та тривалого (понад 10 років) зберігання.

Зазначені зміни відповідають вимогам Закону України «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 р. № 2155-VIII та Типової інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну, затвердженої постановою Кабміну від 17.01.2017 р. № 55.

Як HR-фахівцю отримувати актуальне законодавство й моніторити зміни? Вся інформація є у LIGA360:HR-менеджер. Замов рішення сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини