Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни до Митного кодексу та низки законів — новий законопроєкт

2 листопада 2022, 10:05
393
0
Реклама

У Верховній Раді України 1 листопада 2022 року було зареєстровано Урядом проєкт Закону «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо приведення його у відповідність із Законом України «Про страхування»(реєстр. № 8170)

Цей законопроєкт має на меті приведення законодавчих актів у відповідність із Законом України від 18.11.2021 р. № 1909-IX «Про страхування». Детально про зміни, які передбачені Законом № 1909-IX, читайте за посиланням.

Захистити своє майно від рейдерів і шахраїв у період кризи допоможе сервіс SMS-Маяк. Як перемогти їх у судових баталіях навчить система VERDICTUM. Тримати руку на пульсі чергових новацій у законодавстві від нашої влади буде легко у LIGA360.

Законопроєкт № 8170 передбачає внесення змін до Митного кодексу України, Кодексу України з процедур банкрутства та низки законів України в частині скасування обов'язкових видів страхування та узгодження термінології.

У разі його прийняття цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, та вводиться в дію з 01.01.2024 р., крім деяких положень, які набирають чинності та вводяться в дію з дня, наступного за днем його опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини